Набор салфеток Хохлома 30x40 см - 2 шт / A set of napkins khokhloma

More Views

  • Набор салфеток Хохлома 30x40 см - 2 шт / A set of napkins khokhloma

Набор салфеток Хохлома 30x40 см - 2 шт / A set of napkins khokhloma

$599

Availability: Out of stock

Набор салфеток Хохлома, 30x40 см - 2 шт, 100% полиэстер

A set of napkins Khokhloma, 30x40 cm - 2 pieces, 100% polyester
Description

Details

30x40 см - 2 шт
Ткань Атлас
100% полиэстер
Reviews